Mam pytanie: czy ktoś może wypowiedzieć się na temat liceum ogólnokształcącego dla dorosłych prowadzonego przez AP Edukację na Szewskiej ? Rozważam możliwość kontynuacji nauki w trybie zaocznym i chciałbym poznać opinie o szkole, najchętniej tych którzy tam uczęszczają, bądź są absolwentami. Dzięki i pozdrawiam
Ja kończyłem tam właśnie zaocznie liceum ogólnokształcące dla dorosłych. W moim przypadku trwało to 3 lata (byłem po podstawówce). Po zasadniczej szkole zawodowej jest 2 lata. Ja byłem zadowolony. Nie było problemu z pogodeniem nauki z pracą, prowadzący zajęcia też byli spoko. Powodzenia
hej hej ! Coprawda osobiście tam nie chodziłem ale siostra kończyła tam szkołę i chwali sobie więc musi być ok bo generalnie to ona rzadko co chwali w życiu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum