nie mozna dzielic: to moge dla niej zrobic a tego nie... bz sensu.. ja uwazam ze w zwiazq potrzebne jest troszq luzu..facet czasem chce obejrzec mecz a dziewczyna isc do kumpeli .. normalne.. i jezeli ta druga osoba tego nie rozumie.. to co to za zwiazek!! i nie mozna mowic "najlepiej jest ogladac mecz razem" niieeee... kto tak mowi to chyba nie widział nigdy facetow ogladajacych mecz )) tu nie ma miejsca na panienke:)) tzn. moze ogladac z facetem ten mecz ale nie przytulajac sie do niego jak np. na "tylko mnie kochaj" ))
kto tak mowi to chyba nie widział nigdy facetow ogladajacych mecz Smile))
To zdanie mi się bardzo spodobało
Alicja napisał/a:
tu nie ma miejsca na panienke:))
To zależy... ale:
Alicja napisał/a:
tzn. moze ogladac z facetem ten mecz ale nie przytulajac sie do niego jak np. na "tylko mnie kochaj" Smile))
to prawda to zupełnie inny klimat, zresztą jak chlopak jest z kumplami to nie powinien się miziać z dziewczyną, zwłaszcza jeśli koledzy nie mająs woich drugich połówek
jakieś 160 ilestam cm, średniej długości, proste brązowe włosy, niebiesko oczy, strasznie gadatliwa, miła, czuła, delikatna, ale też i troche postrzelona i śmiała...
Hehe...Czyli prawie jak ja ;p Tylko opis włosow sie nie zgadza ..Sorry za off top,ale nie mogłam się oprzeć tej okazji ;pSORKA!!!
woj4ek - sorry ze zedytowalem, ale napisalas dwa razy to samo ;p
[ Dodano: 2007-08-10, 11:25 ]
woj4ek napisał/a:
ja bym nie miał problemu - zdecydowanie dziewczyna. wole spotkac sie z nia i wiedziec, ze cos z tego moze w przyszlosci wyjsc, niz obejrzec mecz tylko dla swojej rozrywki...
No!!!To rozumiem:D.Brawo!!!Jakbym zobaczyla,że chłopak(którego narazie nie mam;p)dla mnie zrezygnował z meczu,pozwoliłabym Mu go obejrzeć,a sama umowiłabym się z kumpelami.Jak wiem,że jestem ważniejsza od meczu,to niech sobie obejjrzy chlopak raz na jakiś czas:D.
_________________ Music is my Aeroplane
"Pamiętaj,że życie ma tyle kolorów,ile potrafisz w nim dostrzec ":D
Ostatnio zmieniony przez woj4ek 2007-07-25, 17:22, w całości zmieniany 3 razy
Wysłany: 2007-08-30, 01:50
hehe ja tam tez bym pozwolila mu ogladac mecze, ale jakbym mogla to bym sie przylaczyla bo kocham noge! tylko strasznie komentuje! hehe no co? nerwy ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum